دوره 22، شماره 1 - ( 5-1388 )                   جلد 22 شماره 1 صفحات 18-6 | برگشت به فهرست نسخه ها

Nikzad S, Azari A, Bashizade Fakhar H. Imaging in implantology: The essentials of utilizing multi dimensional techniques in implant positioning. jdm 2009; 22 (1) :6-18
نیکزاد سکینه، آذری عباس، باشی زاده فخار حوریه. تصویربرداری در دندانپزشکی ایمپلنت، ضرورت استفاده از روش‌های چند بعدی برای تعیین محل ایمپلنت. مجله دندانپزشکی. 1388; 22 (1) :6-18

1- عضو مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی ‌و خدمات بهداشتی، درمانی ‌تهران
2- عضو مرکز تحقیقات دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، درمانی تهران
مواجهه با تکنیک های تصویربرداری نا آشنایی که در ایمپلنتولوژی مدرن کاربرد دارند، یکی از مشکلات دندانپزشکانی است که مایل به استفاده از درمان‌های ایمپلنت در کار روزمره خود هستند. این تصاویر که قادرند فک و دندان‌ها را از جهات مختلف به نمایش بگذارند، در درمان‌های روزمره دندانپزشکی کاربرد چندانی ندارند. اصولا در فرآیندهای درمانی دقیقی مانند ایمپلنتولوژی، مشکل اصلی قرار دادن استوانه‌ای فلزی در استخوان پر آندرکات و ناهموار است. در این مقاله مروری که بر اساس جستجو در قوی‌ترین منابع علمی یعنی کوکران و پاب مد تنظیم شده، لزوم کاربرد تکنیک‌های کراس سکشنال پیش از شروع درمان ایمپلنت با جزییات مورد بحث قرار می‌گیرد.

واژه‌های کلیدی: ایمپلنت، رادیوگرافی، کراس سکشن
دریافت: 1387/8/20 | پذیرش: 1388/3/16 | انتشار: 1392/7/10